Camperhuur Lastminutes

zon 100Geniet van een mooi nazomervakantie en zoek met een camper de zon of mooie herfstkleuren op. Boek nu lastminute de laatste herfstweken:

 • Elnagh Baron 65, alkoofcamper met 2 enkele bedden in de lengterichting en ruim alkoofbed, vanaf 15 september nu 10 % korting bij huurperiodes vanaf 2 weken
 • Elnagh Baron 573, halfintegraal met 2 enkele bedden en hefbed, 1 week vanaf 15 september nu van € 879 nu voor € 799

Lente Korting 2024

Kelgin Camperverhuur LentekortingZoek in het voorjaar van 2024 de lentezon op en profiteer van korting die tot honderden euro's kan oplopen.

De Lentekortingsactie geldt voor alle huurweken tot 26 april 2024. Uw voordeel:

 • over de 2e huurweek: € 100
 • over de 3e huurweek: € 130
 • over elke extra huurweek: € 160

Vacatures

Wat is er mooier dan werken in en aan een luxe kampeerauto? Kelgin Campers heeft werk voor je:
 • voor het huurseizoen zoeken we in Goes hulp bij de schoonmaak van het interieur of de buitenzijde van huurcampers, vooral op vrijdagochtenden.
 • voor de start van een werkplaats in Scherpenzeel zoeken we een zelfstandig werkende campermonteur
 • voor klussen aan campers zoeken we in Goes en Scherpenzeel (gepensioneerde) vakmensen voor werk aan meubilair of stoffering of sanitair enz.
Ga voor meer informatie naar onze pagina met vacatures.
Elnagh campers in Scherpenzeel
Alleen deze week: nieuwe Elnagh campers met lengtebedden. Deze campers worden in juni geleverd en zijn alleen deze week nog nieuw te koop. U kunt dan in juni al met uw eigen nieuwe luxe Elnagh camper op reis. Deze campers konden we onverwacht extra inkopen. Als ze deze week niet worden verkocht, gaan we deze inzetten in de verhuur en zijn ze daarna als jong gebruikte camper te koop. Ook daar kunt u zich via de voorverkoop al van verzekeren. Bel en informeer naar de mogelijkheden.

De nieuwe campers die nu binnenkomen hebben de populaire indeling met achterin 2 enkele bedden in de lengterichting van de camper en een grote garage. De Elnagh Baron 573 is een halfintegraal van 7,45 meter en is één van de bestverkopende modellen van Elnagh. De Elnagh Baron 65 is 6,99 meter lang en heeft ook de lengtebedden achterin, maar voorin een alkoof. Dat is een luxe gezinscamper. De derde camper die we nu binnenkrijgen en direct kunnen leveren is de Elnagh T-Loft 529, een luxe halfintegraal met lengtebedden en een totale lengte van 6,99 meter.

Naast deze direct leverbare nieuwe campers rijden er ook al andere campers die in oktober leverbaar zijn, maar nu al in de voorverkoop. Dat zijn met name de Elnagh Baron 573 en de Elnagh T-Loft 532. De laatstgenoemde heeft de nieuwe face-to-face zithoek met zijbanken en een ruime doorloop. Ook de Elnagh Magnum 532 (2023) heeft deze indeling. De T-Loft en Magnum hebben vaak nog de 160 pk. motor (Fiat) en automatische versnelling. De 160 pk. motor wordt door Fiat inmiddels niet meer geleverd, zodat dit de laatste zijn die we daar nog mee hebben.

Klik hier voor het aanbod van gebruikte en nieuwe campers. Deze campers zijn in Goes te bezichtigen, tijdens het huurseizoen meestal op vrijdagen.

5 x Elnagh Baron 573
Joomla SEF URLs by Artio

Gratis bij uw camper

Koop uw camper bij Kelgin Campers en ontvang geheel gratis een pakket interieur- en veiligheidsopties. Bij uw nieuwe of gebruikte camper krijgt u:
 • Extra kwaliteit (velours) cabinemat
 • Mat bij de cabinedeur
 • Schuimblusser (2 liter)
 • Gevarendriehoek
 • Veiligheidshesjes
 • Rood/wit gevarenbord voor fietsendrager (verplicht in Italië en Spanje)
 • recente camperplaatsengids Europa (gebruikt)

Elnagh Groep op Facebook

Wist u dat er op Facebook een groep 'Elnagh Nederland' is gestart? De groep heeft de mijlpaalvan 100 leden inmiddels bereikt, maar er zijn nog veel meer Elnagh-camperaars in Nederland die erbij kunnen.
Deel in de groep je reiservaringen, stel je technische vragen enz.

Kelgin op Twitter